Политика за поверителност

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование: „ Ви Ес Джи България“ ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ : 201663153

Aдрес: ул. „Родопи„ 108 ет.1 , офис. 3

E-mail: daniel@vsgbg.com

Телефон.: 0898469161

Номер на удостоверение за администратор на личните данни №

 

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Какви видове лични данни „Ви Ес Джи България“ ЕООД събира, обработва и съхранява 

  • При запитване на потребител в уеб сайта – Имена, Телефон за контакт, Имейл адрес, IP адрес
  • При записване на потребител за бюлетин/получаване на новини по имейл – имейл адрес
  • При кандидатстване за работа – Имена, Телефон за контакт, Имейл адрес, IP адрес, Автобиография (CV)

 

Срок на съхранение на личните Ви данни

„ Ви Ес Джи България“ ЕООД съхранява всички лични данни за период от една година или повече в случайте, когато естеството на самата комуникация го изисква, например при продължителни търговски и/или други отношения.

 

Предаване на вашите лични данни за обработване

„ Ви Ес Джи България“ ЕООД индиректно използва и предава част от личните данни на потребителите на трети лица и доставчици, които са:

  • Google Analytics
  • SuperHosting.bg  (хостинг услуга)
  • MailChimp (платформа за имейл маркетинг)

 

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни (право на изтриване)

 

Можете да заявите изтриване на Вашите личните данни (и акаунт, ако такъв съществува) с изпращането на имейл на адрес HR@vsgbg.com. Задължително е да удостоверите своята самоличност преди да изтрием данните за лицето, за което се отнасят данните.

 

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)

„ Ви Ес Джи България“ ЕООД използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквитки. Използваме следните видове бисквитки:

 

Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Чрез тях например установяваме правилния език, на които да визуализираме сайта.

 

Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт (Google Analytics), кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство, операционна система и др. Чрез тях ние не събираме никаква друга информация, която за вашите лични данни.

 

Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, например да запомняте предпочитания език на уеб сайта.

 

Бисквитки за прецизно таргетиране

Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и могат да бъдат задействани от наши рекламни партньори. Те не съхраняват лична информация. Благодарение на тях няма да ви бъде показвана информация, която е нерелевантна за вас.

Всички бисквитките, които получавате от нашия сайт, могат да бъдат блокирани от  браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно или както би се очаквало.